Livrare

Cum comand

Puteti face o comanda fie direct pe site-ul nostru, deschizandu-va un cont si folosind cosul de cumparaturi fie ne puteti trimite comanda direct pe mail, la adresa office@indianherbal.ro sau telefonic, sunand la numarul 0745135497.

Cum platesc

Plata se poate face fie online, folosind un card bancar, fie ramburs in momentul primirii coletului.

Expediere

Expedierea produselor se realizeaza in ziua urmatoare plasarii comenzii. Comanda dumneavoastra va fi expediata prin Fan Courier, iar NUMAI in cazul in care va aflati in afara retelei de curierat, va vom trimite produsele prin Posta Romana. Oricare ar fi varianta de expediere, tariful de transport este de 13 lei.
Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 200 lei, transportul este gratuit.


Politica de retur

Pentru a reclama sau a returna anumite produse, vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail office@indianherbal.ro sau la numărul de telefon 0745135497, în termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Indian Herbal va returna clientului contravaloarea produselor returnate, folosind aceeași modalitate de plată pe care clientul a folosit-o în cazul tranzacției inițiale, în termen de 14 zile de la primirea solicitării, dar nu înainte de recepționarea produselor.

Clientul va primi înapoi contravaloarea transportului numai în cazul returnării integrale a comenzii. În cazul în care clientul returnează comanda parțial și păstrează unul sau mai multe produse, Indian Herbal va restitui numai contravaloarea produselor returnate, fără a restitui taxa de transport pentru expediție.

În ambele cazuri, respectiv returnarea integrală sau parțială a comenzii, taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client.