Despre noi

Indian Herbal s-a nascut din pasiunea pentru Ayurveda si din dorinta de a impartasi aceasta pasiune cu dumneavoastra. Urmarim sa va familiarizam cu plantele indiene, oferindu-va produse 100% naturale obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani.

Ayurveda, medicina traditionala indiana, este nu doar un sistem medical conventional ci reprezinta o adevarata arta de a trai. Dincolo de solutiile complexe pentru vindecarea bolilor, Ayurveda ofera informatii pretioase pentru mentinerea sanatatii si atingerea unui nivel inalt de armonie din punct de vedere fizic, psiho-mental si spiritual.

In ceea ce priveste realizarea produselor, colaboram cu firme indiene ce au o vasta experienta in domeniu si ale caror echipe competente formate din doctori, farmacisti, micro-biologi, clinicieni si botanisti activeaza de peste 50 de ani.

Noi punem pe primul loc eficienta terapeutica, calitatea si puritatea tuturor ingredientelor folosite. Produsele sunt preparate astfel incat sa retina maximum de principii active din plante pentru a putea trata eficient boli precum obezitatea, afectiuni cardiace, renale, hepatice, pancreatice, intestinale, respiratorii, etc.

Pe site-ul nostru puteti gasi scurte descrieri ale acestor plante asa cum apar ele in texte ayurvedice traditionale sau moderne, precum si alte articole care sa va ajute sa intelegeti mai bine principiile acestei minunate stiinte.

Vom urmari ca subiectele tratate sa aiba un aspect preponderent practic si sa contina recomandari ce pot fi urmate in viata de zi cu zi, pentru a aduce mai multa armonie in viata dumneavoastra. Mai mult decat oricare alt tip de medicina, Ayurveda pune accentul pe prevenirea bolilor si mentinerea sanatatii.

De aceea, va rugam sa ne comunicati daca exista un anumit subiect care v-ar interesa in mod deosebit, sau daca doriti sa introducem un nou remediu pe piata. Asteptam sugestiile dumneavoastra pe adresa office@indianherbal.ro si va promitem ca va vom raspunde asteptarilor in cel mai scurt timp.

De asemenea, daca va confruntati cu o anumite problema de sanatate, va rugam sa ne scrieti, iar specialistii nostri ayurvedici va vor pune la dispozitie cunostiintele lor teoretice si practice pentru a va ajuta sa depasiti aceasta problema.