Selectează o Pagină

O lingurita de polen consumata zilnic, asigura o stare de sanatate excelenta, forta, vigoare si vitalitate. Acest produs apicol protejeaza organismul impotriva carentei de vitamine, minerale si aminoacizi, in special pe durata sarcinii, alaptarii, dar si in perioadele de efort fizic sau intelectual excesiv.

Este un excelent reintineritor, intarzie aparitia ridurilor si previne albirea prematura a parului. Ajuta la regenerarea rapida a tesuturilor deoarece accelereaza formarea de celule noi, sanatoase. Ajuta la eliminarea toxinelor din organism, confera rezistenta crescuta la infectii si este un bun energizant, fara a avea efecte secundare nedorite. Reduce nivelul colesterolului si are un efect reglator asupra tensiunii arteriale, fiind ideal pentru persoanele cu tensiune oscilanta.

Stabilizeaza intregul sistem nervos, din acest motiv este recomandat copiilor cu retard mental dar si batranilor pentru a intarzia instalarea senilitatii. Intarzie dezvoltarea tumorilor benigne sau maligne, mai eficient daca este administrat inca de la primele semne de boala. Scurteaza perioada de convalescenta si de revenire dupa un efort fizic indelungat.