Selectează o Pagină

Realizata cu consecventa, ea poate trata o gama variata de boli, chiar si cazurile avansate de cancer. Contribuie semnificativ la eliminarea toxinelor din organism si intarirea imunitatii acestuia.

Terapia incepe prin adaugarea a trei picaturi de perhidrol intr-un pahar de apa plata si ingurgitarea rapida a intregii cantitati, dupa care, imediat, se clateste foarte bine gura. Operatiunea se va realiza dimineata, la pranz si seara, inainte de masa. (Atentie: Nu folositi apa de la robinet, deoarece contine clor, care neutralizeaza in totalitate efectele benefice ale oxiterapiei).

In fiecare zi se mai adauga cate o picatura peste cele deja existente, pana se ajunge la opt picaturi de trei ori pe zi. Cand s-a ajuns la cate opt picaturi de trei ori pe zi, se poate continua asa cate zile se doreste.

Este foarte important ca intreruperea sa nu se faca brusc. Se procedeaza invers de cum s-a inceput, prin descresterea numarului de picaturi adaugate in apa (cate una in fiecare zi) pana se ajunge la trei picaturi. Doar atunci terapia se poate intrerupe.

Perhidrolul poate fi inlocuit cu apa oxigenata, dar in acest caz numarul picaturilor se va multiplica de zece ori (de exemplu, in loc de trei picaturi de perhidrol se vor folosi 30 de picaturi de apa oxigenata).