Prima Pagina | Ayurveda | Despre noi | Magazin online | Articole | Parteneri | Contact | PROMOTII | BLACK FRIDAY

CAPSULE

  • Femitone
  • Spermotone
  • Slimmer
  • Plusprin Liver
  • Cardiotone
  • Mental Herbal
  • Kidney Tone Up
  • Pancreas Stimulent
  • Dizolax
  • Herbo Prostat
  • Digest Complet
  • Splino Protect
  • Osteo Repair
  • Hair Stim
  • Anti Hemo
  • Arto Protect
  • Derma Treat
  • Ferotonic

  • Prosthyroid



  • SIROPURI

  • Cough Kalp


    GEMURI

  • Chyavanprash



  • TABLETE

  • Biocalm
  • Blood Detox
  • Circutab
  • Glycid
  • Guggul Formula
  • IBS Laxa
  • Imunocin
  • Liv Clean
  • Memo Relax
  • Menoc
  • Obecol
  • Renocol
  • Vigotone



  • PULBERI

  • Acid Relax
  • Ayur Cleanse
  • Digestol
  • Ferocal Granule
  • Shatavari Kalpa
  • Sino Cough



  • ULEIURI

  • Artifort (Maha Narayan Taila)
  • Biogesic
  • Calmotin (Ulei Pitta)
  • Fermiplus (Ulei Vata)
  • Obesol
  • Stimulin (Ulei Kapha)
  • Ultra Capilar (Neeli Brungadi Taila)



  • COSMETICE

  • Body Wash - sapun uscat
  • Hair Wash - sampon uscat
  • Dentiren - pulbere pentru dinti
  • Amla - pulbere pentru par si piele
  • COMBINATII DE ALIMENTE CARE POT AFECTA STAREA DE SANATATE

    Publicat in CRONICA ROMANA in data de 01.02.2010


    Consumul unor combinatii de alimente incompatibile poate duce la acumularea de toxine in organism, aparitia tumorilor, stari de slabiciune, boli de piele, lipsa de energie sau chiar intoxicatii.

    Trebuie evitat consumul, la aceeasi masa, a urmatoarelor combinatii de alimente:

    • Carnea animalelor domestice sau cea de peste impreuna cu: miere, zahar brun, susan, lapte, fasole neagra, ridichi, cereale germinate;

    • Alimentele acre, indiferent de natura lor, asociate cu lapte;

    • Laptele baut imediat dupa consumul de verdeturi;

    • Carnea de pasare cu lapte acru;

    • Miere, ghee, ulei de susan si apa: amestecul a doua-trei dintre acestea sau chiar toate, in proportii egale (proportiile inegale sunt permise);

    • Piperul lung (pippali) adaugat uleiului in care se prajeste pestele;

    • Alimentele proaspete, cu cele vechi si fructele necoapte cu cele coapte;

    • Laptele baut imediat dupa expunerea prelungita la soare (predispune la boli hemoragice).

    Consumul acestora nu produce efecte negative imediate: persoanelor viguroase, celor cu o digestie buna sau celor obisnuite cu efortul fizic. Consumate timp indelungat, ele vor afecta serios organismul. Daca acest lucru s-a intamplat deja, sunt necesare anumite terapii de purificare a organismului.

     

     

     

     

     

     

     

     

     


     

     

     

    spacer